دسته محصول
سبد خرید 0
رستوران دار بزرگ نخستین راهنمای تاسیس و مدیریت یک رستوران, فست فود و سنتی (مبتدی تا حرفه ای)

نام محصول

رستوران دار بزرگ


نام نویسنده

شهرام فخار - رضا یادگاری


نام مترجم

-

انتشارات

کارآفرینان بزرگ


سال چاپ

1393


تعداد صفحه

146


نوع جلد

شومیز


قطع کتاب

رقعی


شابک

9786006925295


وزن

450


پیش گفتار

-

قیمت : 20000 تومان

اگر از موارد زیر، یک مورد یا بیشتر در مورد شما صادق است، این کتاب را درست برای خواندن انتخاب کرده‌اید: - شما در اندیشه تاسیس رستوران خودتان هستید و به منظور نیل به اهدافتان، نیاز به راهنمایی عملی و کاربردی دارید. - شما در این کسب و کار فعالیت کرده‌اید و اکنون با هدف مالکیت و مدیریت کارها به ....
اگر از موارد زیر، یک مورد یا بیشتر در مورد شما صادق است، این کتاب را درست برای خواندن انتخاب کرده‌اید:

- شما در اندیشه تاسیس رستوران خودتان هستید و به منظور نیل به اهدافتان، نیاز به راهنمایی عملی و کاربردی دارید.
- شما در این کسب و کار فعالیت کرده‌اید و اکنون با هدف مالکیت و مدیریت کارها به فکر ادامه آن می باشید.
- شما هرگز در یک رستوران کار نکرده‌اید، اما موفقیت‌هایی در زمینه‌های حرفه‌ای دیگر به دست آورده‌اید و دارای مهارت‌هایی می‌باشید که ممکن است مرتبط با این کار باشد.
- شما به تازگی از آموزشگاه آشپزی فارغ التحصیل شده‌اید و به فکر استفاده از آن مهارت‌ها به منظور کار در مکان خودتان هستید.
- در حال حاضر، شما صاحب یک رستوران می‌باشید یا آن را اداره می‌کنید و به منظور حفظ مدیریت بی‌دغدغه و موفق در کارها به دنبال مشاوره، رهنمودها و پیشنهادها هستید.

مولفان:

شهرام فخار بنیانگذار رستوران های زنجیره ای پدرخوب و کارن.

رضا یادگاری مشاور رستوران های زنجیره ای پدر خوب و بنیانگذار برند رستوران های زنجیره ای امپراطور

اولین نفر از تازه های انتشارات بازاریابی باخبر شوید !