دسته محصول
سبد خرید 0
برندسازی رستوران راهنمایی هدایتی برای رشد رستوران شما به برند

نام محصول

برندسازی رستوران


نام نویسنده

دیوید بی دادسون


نام مترجم

عظیم فضلی پور

انتشارات

متخصصان بدون مرز


سال چاپ

1396


تعداد صفحه

59


نوع جلد

شومیز


قطع کتاب

وزیری


شابک

9786009723065


وزن

100


پیش گفتار

-

قیمت : 15000 تومان

زمانی که بذری کاشته شده، باعث رویش ریشه می‌شود. این ریشه که هنوز در زمین مخفی است، به‌عنوان ساختار اصلی هر سازمانی عمل می‌کند و باورهای ریشه‌ای را دربارۀ فرهنگ و مفهوم و سرمایه نشان می‌دهد. اوج باورهای ریشه‌ای به هم ملحق می‌شود تا تنه را شکل دهد. در اینجا رسالت شرکت شما در تجربه تحقق می‌یابد و س....
زمانی که بذری کاشته شده، باعث رویش ریشه می‌شود. این ریشه که هنوز در زمین مخفی است، به‌عنوان ساختار اصلی هر سازمانی عمل می‌کند و باورهای ریشه‌ای را دربارۀ فرهنگ و مفهوم و سرمایه نشان می‌دهد. اوج باورهای ریشه‌ای به هم ملحق می‌شود تا تنه را شکل دهد. در اینجا رسالت شرکت شما در تجربه تحقق می‌یابد و سود بسیاری برای شرکت‌ها به‌دنبال دارد.
برخی موضوعات مطرح‌شده در این کتاب:
1. فرایند درخت برندسازی
2. تعیین میهمانان هدف شما و نیازهای آن‌ها
3. آگاهی از برندهای مربوط به آشپزی
4. برنامه‌ریزی مالی
5. وفاداری میهمان
و... .

اولین نفر از تازه های انتشارات بازاریابی باخبر شوید !