دسته محصول
سبد خرید 0
فنون رستوران داری -

نام محصول

فنون رستوران داری


نام نویسنده

جان آر.واکر


نام مترجم

داود ایزدی سرشت

انتشارات

دفتر پژوهش فرهنگی


سال چاپ

1397


تعداد صفحه

62


نوع جلد

شومیز


قطع کتاب

رقعی


شابک

9789643794347


وزن

86


پیش گفتار

-

قیمت : 6000 تومان

اهداف پس از مطالعه این کتاب شما قادرخواهدبود تا .. ویژگی های متفاوت رستوران های مستقل و زنجیره ای را شرح دهید تعدادی از رستوران های مستقل و زنجیره ای را شرح دهید تعدادی از رستوران های زنجیره ای و مستقل برتر را شناسایی کنید. انواع رستورانها را نام ببرید تفاوت بین رستوران های مستقل و زنج....
اهداف
پس از مطالعه این کتاب شما قادرخواهدبود تا ..
ویژگی های متفاوت رستوران های مستقل و زنجیره ای را شرح دهید
تعدادی از رستوران های مستقل و زنجیره ای را شرح دهید
تعدادی از رستوران های زنجیره ای و مستقل برتر را شناسایی کنید.
انواع رستورانها را نام ببرید
تفاوت بین رستوران های مستقل و زنجیره ای را مشخص کنید.

اولین نفر از تازه های انتشارات بازاریابی باخبر شوید !